Hides®
Het ultieme brillenkoord

Iedereen heeft het wel eens gehad. Voor het gemak heb je je zonnebril even bovenop je hoofd gezet, i.p.v. op je neus, val je in het water. Of je zit op de boor je zonnebril ligt op het randje en iemand stoot hem er per ongeluk af. Weg zonnebril.

Wij hebben de oplossing!

De Hides® H2O. Dit is een uniek brillenkoord, met 3 functies. Ten eerste natuurlijk een brillenkoord, ten tweede kan je het gebruiken als brillenhoesje c.q. bescherming, dan trek je het gekleurde gedeelte over je glazen en last but not least mocht je bril aan de Hides® H2O in het water vallen, geen enkel probleem.

Hoe werkt de Hides® H2O ?

De kunststof band is gemaakt van neopreen, wat ervoor zorgt dat je bril altijd blijft drijven. Het maakt niet uit of je het brillenkoord als koord aan je bril hebt zitten of dat je het als Beschermhoesje om je glazen hebt zitten. Het drijvende vermogen blijft.

De rubberen fitting, waarmee je iedere versie van de Hides® bevestigd aan je bril, past op vrijwel iedere bril. Mocht je op een bepaald moment het koord van de Hides® H2O te lang vinden dan kan je het drijvende gedeelte er tussen uithalen, zodat de bril wat strakker op het hoofd zit bij bijv. hardlopen of fietsen.

Ook is er een Hides® H2O shorties, dan heb je een kleinere versie van de gewone Hides® H2O welke wat strakker op het hoofd maar nog wel steeds het drijvende vermogen heeft.

Andere uitvoeringen en mogelijkheden van de Hides®

Hides® Classic, dan is het beschermhoesje tevens te gebruiken als brillendoekje

Hides® Techno Skin, deze heeft dezelfde functies als de Hides® Classic, maar hierbij kan je de opberghoes loskoppelen, dan heb je dus een sport brillenkoord en een aparte beschermhoes. De losgekoppelde hoes kan je eventueel zelfs als haar elastiek gebruiken of als bescherming van je horloge.

Hides® Goggle Skin, deze heeft dezelfde voordelen als de Hides® Classic maar is speciaal ontworpen voor een skibril of duikbril of een gewoon grote zonnebril