Kerstballen
De tijd van kerstballen is weer aangebroken

Rond deze tijd van het jaar begint toch iedereen uit te kijken naar Kerst.
Menigeen bedenkt nu welke kleur kerstballen dit jaar in de boom gehangen zullen worden. De winkels liggen inmiddels al vol met diverse kleuren en maten kerstballen.
Maar heeft u er wel eens gedacht aan kerstballen bedrukt met uw logo of kerstwens in de boom te hangen ?

Waarom bedrukte kerstballen ?

Voor bedrijven is het natuurlijk een eyecatcher als u in de ontvangsthal, de diverse kantoren en/of in de kantine een kerstboom heeft staan met daarin kerstballen bedrukt met uw logo.
Het is ook leuk om kerstballen bedrukt met uw logo of kerstwens te schenken aan uw relaties, om op deze manier ook in de kersttijd niet vergeten te worden en geeft u een origineel geschenk.

Waarom niet rondom bedrukken ?

Wij bedrukken de kerstballen alleen maar aan één of aan twee zijden van de kerstbal. Wij vinden namelijk dat als men een kerstbal rondom bedrukt je de plank mis slaat. Als de kerstbal in de boom hangt ziet men ook alleen maar de voor- of achterzijde. Bedrukt men de kerstbal rondom, valt de helft van het logo of tekst weg in de eerste oogopslag.

Glas of kunststof ?

Het zou toch zonde zijn als u kerstballen laat bedrukken met uw logo of kerstwens en u laat ze bezorgen en ze zijn gebroken tijden het transport. Weg leuke kerstattentie !
Wij hebben daarom gekozen voor kunststof kerstballen, want dan is de kans dat de kerstbal breekt zéér, zéér klein. Ook een voordeel voor (basis)scholen als zij de kinderen een kerstattentie in de vorm van een kerstbal willen geven, na het kerstdiner.


Voorraad dus snelle levertijd !

Wij hebben dit jaar ook weer diverse maten voorradig, namelijk met diameter 5, 6 of 7 cm. in de standaardkleuren rood, goud, zilver en oranje. Daarom zijn onze levertijden snel en ons minimale afname is klein. Nieuw dit jaar zijn de kerstballen in uw eigen pantone kleur en dan met het logo bedrukt. De minimale afname hiervan is 24 stuks. ook nieuw dit jaar is uw logo of kerstwens bedrukken in glitter, zodat uw naam schittert in de boom. Hiervan is de minimale afname ook slechts 80 stuks. Andere formaten zijn natuurlijk ook leverbaar, neem daarvoor even contact op of vul het offerte aanvraagformulier hiervoor in.