Lippenbalsem
Lippenbalsem, het hele jaar door geschikt als relatiegeschenk


Of het nu zomer is of winter een lippenbalsem komt altijd wel van pas. Lippen zijn namelijk van nature droog. In tegenstelling tot de huid, produceren lippen geen beschermend talglaagje. Dus in de wind of de zon, als het koud is of juist heel warm, hebben lippen dus al gauw de neiging om uit te drogen.

Lippenbalsem gaat de natuurlijke droogheid van de lippen tegen. Het zorgt voor een vettig laagje op de huid van de lippen. Het vettige laagje geeft een lekker soepel gevoel. Volgens experts vinden we dat zó prettig, dat we de natuurlijke droogheid van de lippen na een tijdje smeren, gewoon níet meer prettig vinden.

Waarom bedrukte lippenbalsems als relatiegeschenk ?

Lippenbalsem is een relatiegeschenk dat eigenlijk het hele jaar door geliefd is en als u de lippenbalsem laat bedrukken met uw logo dan wordt u het hele jaar door herinnert en "ligt" uw naam op ieders lippen.

Ook heeft iedereen wel eens last van droge of gevoelige lippen, dus de doelgroep van bedrukte lippenbalsems is groot. Tevens is het een artikel wat makkelijk is weg te geven als relatiegeschenk of give away. Daarom is het een geliefd artikel om op een beurs weg te geven.

Welk model lippenbalsem ?

Lippenbalsems zijn er tegenwoordig in diverse soorten en maten, maar de klassieke uitvoering, of wel het Labello model, heeft toch eigenlijk nog altijd de voorkeur. De klassieke, bedrukte lippenbalsem is makkelijk mee te nemen of dat nu in de tas of broekzak is.

Het voordeel van lippenbalsems is, is dat ze zeer goed en gemakkelijk te bedrukken zijn van 1 t/m 4 kleuren.